IMA PREKO 200 TETOVAŽA I NE PLANIRA DA STANE, OBOJIO I OČI: Familija mrzi sve to, a roditelji mi kažu da se molim BOGU za pomoć

Soren Lorenson ima preko 200 tetovaža i nema nameru da prestane sa tim.

 

Za Svetski dan tetovaža koji je 21. marta ,otkrio je koje je mesto bilo najbolnije za tetoviranje.

Soren Lorenson sa Floride – takođe poznat kao Neon Demon – pomoćnik je menadžera picerije i opsednut je modifikacijom tela. Na sebi ima više od 200 tetovaža, ali njegovi roditelji veruju da bi trebalo da se “moli Bogu za pomoć” zbog svog ekstremnog puta transformacije.

– Kad sam tek počeo, mrzeo sam bol i smatrao sam je preprekom koju moram preći kako bi imao dizajn na telu koji sam sam zamislio – rekao je i dodao je da je “nedavno, nakon što je napravionekoliko puno većih tetovaža koje su puno duže trajale od prosečnog vremena potrebnog za tetovažu srednje veličine, otkrio da počinje uživati ​​u procesu te da razvija sposobnost fokusiranja uma u stanju nalik transu.”

– Uvek sam voleo umetnost i kreativno izražavanje iz celog sveta. Nakon što sam se prvi put tetovirao, samo sam nastavio s time i nemam nameru da stanem – izjavio je.

 

– Prvi put kad sam se tetovirao stavio sam na lice slovo ‘C’. To slovo je podsetnik na moju djevojku Kortni (Courtney na engleskom) koja je poginula u tragičnoj nesreći na motociklu.

Na pitanje koja tetovaža ga je najviše bolela, odgovara da je to bio stomak.

 

– Ali da odgovorimo na pitanje, svaki deo tela je drugačiji u smislu nivoa boli. Kad sam prvi put tetovirao stomak osetio sam najgoru bol ikad. Kao da mi je igla prodirala u unutrašnjost stomaka – kaže.

 

Soren je svoju prvu tetovažu uradio sa 18 godina, a nedavno je otišao i da oboji očne jabučice jer smatra da ga to čini pristupačnijim.

– Strašno me bolelo i tetoviranje usta i rebra, ali na drugačiji način. Na tim mestima je jako tanka koža i osećaš iglu kako dodiruje kost – nastavlja.

 

No, uprkos tome što je zadovoljan sobom i svojim izgledom, njegova porodica ne razume to šta radi od svog tela.

 

– Roditelji me vole i podržavaju, ali mi stalno govore da se moram moliti za Božju pomoć i da me nikada neće razumeti. Moja familija mrzi tetovaže i nikad se ni ne potrude razgovarati sa mnom o njima, pogotovo otkad sam istetovirao lice – objašnjava.

Ali, umjesto molitve, Neon Demon planira da nastavi svoju transformaciju mastilom i želi pokriti celo svoje telo tetovažama, osim genitalnog dela.

 

Iako nekima izgleda zastrašujuće, Soren je rekao da je njegova omiljena tetovaža mala mačkica na ruci zbog njegove ljubavi prema mačkama.

 

Obožavatelj modifikacije tela također je usporedio proces tetoviranja s ritualom.

 

– Sveti rituali postoje od početka vremena i poprimaju različite oblike, ali za mene ono što ih čini tako posebnim je partnerstvo koje nastaje između vas i boli – izjavio je za britanski Sun.