SANDRA JE U BIZARNOJ LJUBAVNOJ VEZI: Ma kakvi muškarci, AVIONI su zakon, mnogo su pouzdaniji, VOLIM ga kao nikog u životu!

Sandra (28) iz Budimpešte je našla ljubav u veoma neobičnoj stvari – igrački aviona i tvrdi da je to najbolji partner kog je ikad imala.

 

Ona je spremna da izbegava romantične veze sa drugim ljudima, samo kako bi bila srećna sa igračkom aviona u koju se, kako kaže, ludo zaljubila.

Sandra voli avione oduvek i kako se ta fascinacija održala se tokom tinejdžerskih godina, sada kao odrasla žena, uspela je da se zaposli u avio industiji, kako bi svaki dan bila okružena avionima. Međutim, tek kada je upoznala “Lufanč”, plastični model aviona, shvatila je da bi mogla sa njim da ostvari i romantičnu vezu, prenosi “Metro”.

Do toga je došlo u januaru ove godine, nakon raskida sa dotadašnjim dečkom, te je Sandra kupila igračku aviona za oko 600 evra i navodno se zaljubila u nju.

 

“Ni ne znam zašto ga volim, jednostavno je tako. Prelep je i moja je srodna duša. On je prva stvar koju vidim ujutru i poslednja kada idem na spavanje. Ne bih želela da je drugačije. Sve mogu da radim sa njom”, izjavila je Sandra iz Mađarske.

Iako svakodnevno radi u blizini drugih aviona, kaže kako ne može ni da zamisli da svoju igračku prevari sa drugim avionom. Ponekad dodiruje ili šalje poljupce drugim avionima, ali ništa više od toga.

 

“Imam nešto posebno i nisam spremna da to uništim. Moja velika ljubav na aerodromu je LKS-UCV, ali posao je posao. Najviše što radim sa drugim avionima na poslu je da idhdodirnem i pošaljem im poljubac”, izjavila je Sandra.

Dodaje i kako njeni prethodni partneri nikada nisu imali problem zbog njene ljubavi prema avionima, ali nikada ranije nije ni bila zaljubljena u ovo prevozno sredstvo.

“Nisam sigurna da li ću se ikada vratiti na odnose sa ljudima. Avioni su pouzdaniji kao partneri. Znam da uvek mogu da razgovaram sa njima. Nikada se nisam ovako osećala sa partnerom. Prvi put u životu sam stvarno zaljubljena”, zaključila je Sandra.