JEDNOJAJČANE BLIZNAKINJE DELE VERENIKA I ŽELE DA ZATRUDNE U ISTO VREME: Svet ih gleda u ŠOKU, a evo šta kaže njihov partner!

Poznate jednojajčane bliznakinje, Ana i Lusi Decinke, rade sve zajedno, što uključuje oblačenje u istu odeću, odlazak u kupatilo u isto vreme, a sada se nadaju da će napraviti porodicu, a da pritom ostanu sinhronizovane.

 

Sestre su u poligamnoj vezi i dele verenika Bena Birna jedna sa drugom, što znači da će njihova deca zapravo biti polubraća i sestre i prvi rođaci. Ovo bi takođe učinilo Bena ocem i ujakom dece obe žene.

Ana i Lusi su zvezde TLC emisije “Extreme Sisters” i dokumentovale su svoje pokušaje da zatrudne poslednjih godinu dana, a sada su počele da nose lutke sa sobom kada napuste kuću.

U emisiji, trojka je otvorila svoje borbe za trudnoću i zašto su počeli da nose lutke u javnosti. Slično kao i blizanke, lutke su identično obučene, a Ana i Lusi na taj način pokušavaju da steknu osećaj majčinstva i odgovornosti koje ono nosi.

 

– Naš san je da zatrudnemo u isto vreme – rekli su producentima emisije “Extreme Sisters”.

 

Uprkos svojim borbama, one su uzbuđene zbog mogućnosti da ostanu trudne u isto vreme, a po prvi put su rekle da žele da se ostvare u ulozi roditelja 2021. godine.

Nikada ranije nismo radili test na trudnoću. Zaista je magično kako jedan štapić može da potvrdi da ste trudni – rekle su.

 

Inače, sestre imaju po 35 godina i tek sada su odlučile da žele decu.

 

– Umalo da dobijem infarkt jer sam mislio da bi Ana mogla da bude trudna, a ja nisam. Više bismo voleli da smo obe trudne nego samo jedna – rekla je Lusi.

– Definitivno će biti izazov začeti i jedno i drugo u isto vreme. I to je veliki pritisak za muškarca – rekao je Ben.

Ben se zabavlja sa ovim sestrama od 2012. godine, ali poligamija nije legalna u Australiji, tako da se ne mogu zvanično venčati. Uprkos tome, on se ipak verio za oba blizanca u maju 2022, piše Mirror.