Jezivo upozorenje ‘putnika kroz vrijeme’: Zemlja će ‘puknuti’, iz utrobe će izaći užasni stvorovi…

Iako većina njegovih pratitelja priznaje kako ne vjeruje u njegove prognoze već da sadržaj prate isključivo iz zabave, manja grupa ipak je zabrinuta ‘dolaskom apokalipse’..

Jedan je muškarac, poznat samo pod svojim korisničkim imenom „hiddengod1“, stekao veliki broj pratitelja na društvenim mrežama zbog svojih apokaliptičnih prognoza. Tvrdi da posjeduje informacije „putnika kroz vrijeme“ koje je sad, kad je kraj blizu, odlučio podijeliti s cijelim svijetom, piše Daily Star.

U videu, koji je prikupio milijune pregleda i pola milijuna ‘lajkova’ tvrdi kako će apokalipsa početi u srpnju ove godine.

Upozorenje svima. U dokumentima vremenskog putnika koje posjedujem stoje ovi datumi koji biste svi trebali zapamtiti – govori glas na početku snimke i odmah nastavlja:

– Tog 14. srpnja SAD će pogoditi najveći potres u povijesti. Zemlja će se doslovno raspoloviti. Ali tu nije kraj. Početkom kolovoza dva milijuna ljudi će samo nestati sa Zemlje. Nitko neće znati što se dogodilo – upozorava ovaj muškarac.

– Tamo u listopadu iz utrobe Zemlje pojavit će se stravični stvorovi zvani ‘stalkeri’. – govori za kraj muškarac.

Iako većina njegovih pratitelja priznaje kako ovaj sadržaj gleda isključivo iz zabave i svjesni su kako je riječ o prevari, manju grupu njegove prognoze su ipak zabrinule.

– Svijet se mijenja i to nama pred očima. Stvar koje se događaju zadnjih godina mogu biti znak početka kraja – piše manja skupina ‘vjernika’…

Izvor 24sata