Mislio je da ga je mačka ogrebala, pa otišao ljekaru: Na pregledu je otkrio da mu se dogodio užas

Šokantno saznanje ga je prenerazilo.

Velika je razlika između rane od mačje šape i metka. Jedna ostavlja ogrebotinu na koži, dok druga može biti fatalna.

 

Nemi Čand (35) iz Radžastana spavao je u polupijanom stanju kada ga je zalutali metak pogodio vrlo blizu bubrega.

Kako je živio sam sa dvije mačke, vjerovao je da ga je ona agresivnija iz ko zna kog razloga ogrebala tokom noći. Međutim, Nemi je vidio da rana ne prolazi. Štaviše, postaje sve neprijatnija.

 

Poslije sedam sati kolebanja šta da radi, otišao je kod ljekara. Zapravo, trojica prijatelja koji su bili s njim u sobi te večeri kad se pilo, savjetovali su mu ujutro da ode i vidi šta mu je.

 

Paralelno s njegovim odlaskom na pregled, prijatelj je u sobi pronašao zalutali metak. Ništa mu nije bilo jasno. S druge strane, prozori kuće bili su otvoreni a kod komšije je iste večeri bila neka proslava.

 

– Mora da je neko pucao iz pištolja, pa je metak ušao kod Nemija u kuću. Imali smo sreće, mogao je nekog da pogodi od nas – rekao je Nemijev prijatelj šta mu se motalo po glavi dok mu je drug bio na pregledu.

 

A tamo je ustanovljeno da je Nemi zapravo – ranjen.

 

– Imao je puno sreće. Metak je za nekoliko centimetara promašio vitalne organe. Mogao je da premine na licu mjesta – rekli su ljekari iz bolnice u Ranivari.

 

Tamošnja policija istražuje pucnjavu. Dvije su verzije za sada u igri. Prva kaže da je neko sa obližnjeg veselja pucao ka Nemijevoj kući umjesto u vazduh, a druga da je na ulici bio obračun dvije grupe momaka, pošto su neke komšije i tu prijavile pucnjavu.

 

Jedno je sigurno. Nemi Čand nikada više neće spavati sa otvorenim prozorima.

U šoku sam. Mogao sam da umrem – bilo je sve što je rekao za indijske medije nakon što su mu hirurzi odstranili metak iz tijela.