Pustili ga iz zatvora, a poslije samo 20 MINUTA uradio je nešto zbog čega su ga HITNO vratili iza rešetaka

Očigledno nije mogao bez krivičnih djela.

Markus Gudman (31) zatvoren je iza rešetaka zbog navodne krađe automobila kojim je upravljala 16-godišnja djevojčica, a ovo krivično djelo počinio je samo 20 minuta nakon što je pušten iz zatvora, prenosi ABC njuz.

 

Incident se dogodio u Spokejnu u saveznoj državi Vašington, kada je policijska uprava oko 22:28 uveče primila poziv iz Brauns Adišna, gdje je došlo do krađe automobila.

 

Iz policijske uprave kažu da je muškarac ubrzo uhapšen i identifikovan kao Markus Gudman, a da slučaj bude još više nevjerovatan, Gudbam je iz zatvora pušten iste večeri u 22:08, odnosno 20 minuta prije nego što je pištoljem uz pretnje nasrnuo na 16-godišnjakinju i ukrao joj automobil.

 

Policija je saopštila da je odmah počela sa potjerom, a muškarac je savladan i priveden oko 1 sat poslije ponoći.

 

U međuvremenu je, ispostavilo se, opljačkao još nekoliko žrtava.

 

– Dok su policajci pretraživali Gudmanov dosije, postali su svjesni da je on pušten iz zatvora po nepovezanoj optužbi za krivično djelo u 22:08h. Istraga je pokazala da je Gudman za 20 minuta prešao otprilike dva kilometra od zatvora do mjesta incidenta u Bauns Adišnu, gdje je ukrao auto i opljačkao maloljetnu žrtvu – navodi se u saopštenju policije.

Markus Gudman, koji je već bio osuđeni prestupnik, vraćen je um zatvor Spokejn Kaunti zbog teške optužbe za pljačku drugog stepena, prenosi Objektiv.