ROĐENOM STRICU RODILA JE TROJE DECE: Video je kada je bila beba, a opet se sreli 16 godina kasnije! Ovako je KRENULA LJUBAV!

Klaus i Jozefin, bračni par koji sa svoje troje dece živi u Nemačkoj naizgled deluju kao svaki drugi par, ali se od početka suočava sa brojim negativnim komentarima zbog svog braka.

 

Naime, Klaus je Jozefinin rođeni stric. Iako je ovakav brak tabu u Nemačkoj, po nemačkim zakonima on je savršeno legalan. Oni opisuju kako su morali da se bore sa predrasudama i negativnim komentarima, ali su izdržali.

 

Klaus je za nemačke medije ispričao kako je prvi put video Jozefin kada je bila beba. On je tada imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije, on je svojoj bratanici priznao da gaji jaka osećanja prema njoj ali je obećao da joj neće prilaziti ako ona to ne želi. Jozefin je ipak odlučila da uđe u vezu sa svojim 23 godine starijim stricom.

 

Njihov brak je legalan jer s pravnog gledišta u Nemačkoj, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, oni smeju da se venčaju i imaju decu iako je ovakvih slučajeva vrlo malo.

 

Njih dvoje su u braku već punih 14 godina, a imaju i troje dece – dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan uprkos tome da su od početka nailazili na osudu okoline i ružne komentare onih kojima je brak strica i bratanice tabu.