UDALA SE ZA AJFELOV TORANJ, A SADA JE NAŠLA NOVU LJUBAV! Niko ne može da veruje šta priča: Sledi li razvod od čuvenog spomenika?!

Erika Labri postala je poznata na internetu jer se udala za Ajfelov toranj nakon što je objavljen dokumentarac u kojem je otkrivena njena privlačnost prema neživim predmetima.

 

Zbog toga su je mnogi osuđivali, međutim bilo je i nekih koji su priznali da su privlačnost prema veličanstvenom spomeniku i mogli da opravdaju, ali je gotovo sigurno da njenu najnoviju privlačnost gotovo sigurno ne uspevaju. Naime, na TikToku se pojavio video na kojem stoji uz crvenu ogradu za koju kaže da veruje da je njen “pratilac”.

Erika sebe identifikuje kao osobu koja je u stanju da doživi romantičnu i s*ksualnu privlačnost prema neživim predmetima.

 

– Uopšte nisam očekivala da ću ovde naći ovakvu ogradu. Ona je savršena, mislim, ovo je oblik koji mi se toliko sviđa. Ovi uglovi? Sjajni. Ograde su za mene tako opasni objekti jer su tako savršene u svojoj geometriji. Mislim da se to dešava i u međuljudskim odnosima. Definitivno me fizički privlači ova ograda i volela bih da je bolje upoznam – priznala je Erika.

Korisnici TikToka su definitivno bili šokirani otkrićem i u komentarima su izrazili svoje mišljenje o jedinstvenoj ljubavnoj vezi.

 

“Ograde, trepnite dvaput ako vam treba pomoć”, “Pokušavam da ubedim svog muža da moram da kupim nešto što je preskupo”, “Osećam se kao da prekidamo nešto”, šalili su se korisnici.

 

Sada se mnogi pitaju šta ova žena planira dalje da uradi. Sledi li razvod od čuvenog spomenika, ili će ipak pokušati da ugasi strast prema ogradi.