ZBOG ŽENE TRAŽIO DA GA UHAPSE! Muškarac pobegao od kuće, pa otišao u policiju, a za sve je kriva njegova SUPRUGA: Nepodnošljivo je

Albanski državljanin (30) koji živi u Italiji, u Gvidoniji Montecelio nedaleko od Rima, osuđen je na kućni pritvor umesto zatvora, međutim, vrlo brzo je zaključio da je bolje biti iza rešetaka.

– Ogorčen situacijom, radije je pobegao iz kućnog pritvora, obratio se policiji kako bi tražio da služi kaznu iza rešetaka – pisalo je u saopštenju.

 

Naime, ovaj gospodin je nakon nekoliko meseci kućnog pritvora zaključio da bi mu bilo lakše da bude u zatvoru nego da deli krov nad glavom sa svojom ženom, te je pobegao u policijusku stanicu i moli da ga uhapse.

– Živeo je kod kuće sa suprugom i porodicom. Više nije išlo dobro. Došao je i rekao mi: “Slušaj, moj porodični život je postao pakao, ne mogu više, želim da idem u zatvor – dodao je Ferante, kapetan iz karabinjera Tivoli.

 

Čovek je odmah uhapšen zbog kršenja mere kućnog pritvora, a pravosudni organi su naredili njegovo prebacivanje u zatvor, te je dotični gospodin dobio baš ono što je želeo, prenose italijanski mediji.