CELA NEMAČKA TRAŽI MIRNESU ZVANU MIKI: Bivša konobarica ukrala više od MILION EVRA! Policija nudi i nagradu

Policija u Štutgartu traži ženu (42) koja se sumnjiči da je u oktobru ove godine ukrala više od milion evra koristeći svoj posao u kompaniji za prevoz novca, a za informacije koje bi dovele do njenog hapšenja nudi se nagarada od 37.500 evra.

Navodno se spominje da se radi o ženi sa prostora bivše Jugoslavije. U ovom trenutku nije poznato gde se nalazi ova žena. Poznato je kako je pre počinjenja zločina živela u Štutgartu, ali joj se posle ove neverovatne pljačke joj se gubi svaki trag.Među njenim karakteristika koje navodi policija, osumnjičena ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama.

Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, saopštila je policija u Štutgartu. Ona je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena.Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Kao zaposlena imala je pristup novcu, a krađa je uočena istog dana.

 

 

 

Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu zove se navodno Mirnesa S. i poreklom je iz Bosne i Hercegovine. Kako prenosi Fenix-magazin.de, zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu, pre nego što se zaposlila u kompaniji za prevoz novca, koju je kasnije opljačkala.

 

Policija u svom saopštenju nije navela kako je 42-godišnjakinja uspjela izneti toliki novac iz tvrtke. S obzirom na to da nije poznata njezina lokacija, moguće je da se nalazi u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije.