NAJBIZARNIJA PORODICA na svetu: Čovek je u braku sa 5 žena i imaju čak 24 dece (FOTO+VIDEO)

Kada pomislite na brak, prva asocijacija je uglavnom zavetovanje na večnu ljubav jednoj osobi.

 

Ali, šta kad u životu ne nađete jednu srodnu dušu, već pet?

I ne samo to, već odlučite da sa svih 5 osoba osnujete porodicu?

 

Naime, Brejdi Vilijams postao je poznat svetu, nakon što je pred televizijskim kamerama, otkrio da je oženjen sa čak pet žena, sa kojima ima ukupno 24 dece.

 

Budući da ih ima puno, žive u dve kuće koje su jedna do druge. Bivši mormon zalaže se za poligamiju i tvrdi da svih pet žena – Poli, Robin, Rouzmari, Noni i Ronda – vidi kao svoje srodne duše.

“Živimo u miru, sreći i nikad nam nije dosadno”, rekao je. Iako je ovaj način života mnogima nezamisliv, u njihovom području, Solt Lejk Sitiju u američkoj državi Juta, dobro je prihvaćen. Verovali ili ne, približno 50 do 100 hiljada porodica živi ovako.

Zvanično je oženjen samo sa Poli, dok sa drugim ženama ima “duhovne zajednice”. Svaka od njih je vaspitana da bude poslušna i uvek dostupna svom suprugu. Osim što su vrlo disciplinovani u odnosu prema njemu, u obe kuće važi strog raspored. Brejdi određuje vreme koje će provesti u krevetu sa svakom od njih, a obično odlazi kod druge žene svaki dan u podne.

 

On ističe da takav tempo za njega nije naporan, i ponosno tvrdi da je “najsrećniji čovek na svetu”. Kako prenosi Mirror, žene su izjavile da među njima nema ljubomore.

Ova neobična porodica je javno pokazala svoj život u čak dve sezone emisije “Mojih pet žena” koja je emitovana na jednoj američkoj televiziji, a epizode se odnedavno prikazuju i kod nas.

 

Šta vi kažete? Kakvo je vaše mišljenje o poligamnim brakovima. Pišite nam u komentarima.