VIDEO: Svojoj kćeri je objavio vijest da je ozdravio od raka, a njezina reakcija tjera suze na oči

Chris Dickson (43) dijagnosticiran je s rakom prije 6 godina kada su mu se počeli pojavljivati tumori. Prošao je kroz mnogo kemoterapije i operacija, ali tumori su nastavljali rasti.

 

U 2014. je rekao: „Nadam se da ću ovo izdržati i pobijediti. Rak je zaista promijenio moj pogled na život. Samo jednom se živi te na svaki dan sada gledam potpuno drugačije“.

 

2019. je ovaj otac troje djece morao na operaciju za uklanjanje mjehura kako bi se potpuno riješio raka. Operacija je dobro prošla, a rak je uklonjen.

 

Njegova kćer Maisy je bila prvi put odvojena od njega kada je moramo na operaciju te se oporavljao dva tjedna.

 

„Bio sam u agoniji nakon operacije“, rekao je Chris, „No barem se moja djeca mogu svaki dan buditi znajući da će im tata preživjeti“.

 

Dodao je: „Maisy me gledala kako se borim s rakom šest godina i to je utjecalo na nju. Bilo joj je to vrlo traumatično. Posjećivala me dok sam bio u bolnici te mi je bilo teško kada je otišla. Potpuno se slomila. Ima samo 8 godina tako da joj nismo puno objašnjavali, ali joj nismo mogli ni lagati. Jako se dobro nosila s cijelom situacijom.“

 

Kada je Chris bio otpušten iz bolnice, odlučio je iznenaditi Maisie. Došao je kući, legao na trosjed i čekao: „Skrio sam se na trosjed u dnevnoj sobi, a ona je bila gore. Moja supruga joj je rekla da ode provjeriti mobitel jer sam joj poslao poruku“.

 

Chris joj je zapravo poslao sliku sebe na trosjedu, a Maisie je to odmah shvatila. „Poletjela je dolje i počela vrištati kada me je ugledala. Nisam ju nikada takvu vidio. Počeli smo plakati, nitko mi nikada nije ukazao baš takvu ljubav“.