ZABORAVILA SAM DA IZGUBIM NEVINOST! IMA 41. GODINU I NIKADA NIJE VIDJELA GOLOG MUŠKARCA: NE PLANIRAM DA UMREM KAO DJEVICA!

Michel žena koja je u životu poljubila samo dva muškarca, tri puta izašla na sastanak i niko joj nikada nije rekao da je voli.

Novu godinu nikada nije proslavila sa muškarcem i nije nikad vodila ljubav. Michel je djevica u 42. godini.

“Većina žena izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam jednostavno bila ‘štreberka’. Bila sam savršeno srećna što sam poslije škole mogla da odem kući i gledam televiziju”, ispričala je Mišel u emisiji “Virgin diaries” na TLC-u.

 

Mišel, uprkos svom teškoj situaciji u kojoj se nalazi, nije odustala od toga da pronađe svog savršenog partnera, ali je priznala da je jednostavno zaboravila da izgubi nevinost.

 

“Oduvijek sam bila nedruštvena. Mladi uglavnom idu na fakultet, ja nisam, bila sam najsrećnija kada sam sa mamom vikednom gledala televiziju ili spremamo ručak zajedno”, ispričala je Mišel.

 

Poljubila je samo dva muškarca a kako kaže, nikada nijednog vidjela golog.

 

“Pokušala sam ja da imam vezu, ali to je bila velika stvar. Kad sam trebala da poljubim muškarca, na kraju večeri bih se toliko uplašila, da sam bukvalno povraćala”, otkrila je.

 

Mišel je uvjerena da je baš ovaj nedostatak iskustva i zato što to krije, razlog što ima tako nisko samopouzdanje. Zato je priredila zabavu za svoje prijatelje i porodicu i otkrila im je ovu tajnu.

 

“Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost, definitivno ne planiram da umrem kao djevica. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog initmnog odnosa”, rekla je prije zabave.

 

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica su ovu vijest dočekali s oduševljenje, a neki muškarci su joj rekli da njenu nevinost smatraju “se*si”.