ŠOKANTNA ISPOVEST SOBARICE HOTELA: “Džep mi je brzo postao PUN, budžovani su se samo ređali”, evo šta im je radila!

Devojka je opisala kakvu je neočekivanu situaciju doživela dok je bila na poslu.

Jedna devojka podelila je 2019. godine svoju šokantnu ispovest, a njeno iskustvo vam prenosimo u celosti.

 

Naime, ona je 2019. godine opisala kakvu je neočekivanu situaciju doživela dok je bila na poslu.

Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu, gde dolaze samo ljudi koji su puni para kao brod. Iako je šef dosta gadan i nekada bude težak posao, opet izdržim nekako. Ukazala mi se jedna prilika da spavam sa starijim gostom, za određenu sumu novca – otkrila je ona I potom opisala šta se dogodilo.

 

– Isprva sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem otkaz, ali reskirala sam i pristala.. Platio mi je baš dobro, i za mene se pročulo do ostalih budžovana koji su dobri sa njim, za par dana sam imala brdo ponuda i odlučila sam da to radim kao dodatni posao. Kada bi završila u hotelu sa poslom sobarice ostajala bih duže i odlazila gostima u sobe. Tamo bi spavala sa njima i odradila sve što me traže, i za to bih pobrala dobar novac koji ne bih zaradila u tri meseca kao sobarica – rekla je ona.

Oni su obično stariji muškarci koji su došli poslovno u grad,i koji su već dugo godina u braku pa im se žene više ne sviđaju niti bi spavali sa njima. Šef je oduševljen sa njima jer plaćaju sobe i više nego što treba,i stalno dolaze. Nije svestan da sam ja glavni razlog za to i da je to samo zbog mene, iako mislim kada bi saznao ne bi se bunio sve dokle god se njemu džep puni kao i meni. Sa nekima od njih sam snimila i video snimak za ne daj bože da se nešto desi, mogu se odbraniti na taj način da im pokažem ženama ili kome treba – zaključila je ona.