Čovjek koji se vratio iz mrtvih je detaljno opisao svoje iskustvo: Šokirao je sve onime što je vidio

55-godišnji Kevin Hill pati od rijetkog i ozbiljnog stanja zvanog kalcifilaksija.

Čovjek koji se vratio iz mrtvih kaže da ne idete samo prema svjetlu, kao što sugeriraju mnoga popularna tumačenja smrti, već idete u “sferu mirnih duša”. 55-godišnji Kevin Hill pati od rijetkog i ozbiljnog stanja zvanog kalcifilaksija, pri čemu se kalcij nakuplja u malim krvnim žilama te masnom i kožnom tkivu.

 

Njegovi ozbiljni problemi počeli su kada je mrtva koža, uzrokovana mjehurima, počela jesti njegovu živu kožu, ostavljajući ga u agoniji.

Na kraju je iskrvario i izgubio pet litara krvi, zbog čega mu je srce stalo prije nego što su ga liječnici reanimirali. Koliko god to zvučalo nasilno i užasno, Kevin kaže da je njegovo iskustvo smrti zapravo bilo mirno i da je bio itekako svjestan da je umro.

 

Strašna bolest

 

Na kraju su ga liječnici uspjeli vratiti u život, prozvavši ga ‘čudotvornim čovjekom’. Pisac iz Derbyshirea u Velikoj Britaniji rekao je: “Nisam gledao dolje u svoje tijelo, već sam bio odvojen od svog tijela.

 

“Bilo je kao da sam u duhovnom carstvu, bio sam svjestan što se događa, ali sam imao toliko mira. Znao sam da krvarim. Znao sam da je ozbiljno. Osoblje je ulazilo i izlazilo kako bi zaustavilo krvarenje.”

 

Zatim se zatekao kako stoji tik uz svoje tijelo, gledajući kako medicinsko osoblje juri okolo da mu spasi život. Nastavio je: “Znao sam da sam umro. Bio sam odvojen od svog tijela. Onda sam samo zaspao i probudio sam se, živ i krvarenje je prestalo. Znao sam da nije moje vrijeme za umiranje. Situacija me natjerala da promijenim svoje prioritete.

 

Uspio se spasiti

 

“Kada sam izašao iz bolnice, moja se obiteljska atmosfera dramatično promijenila. Postao sam otporniji. Znam da se mogu oporaviti.”

 

Kevinovi problemi počeli su 2021. kada su mu noge natekle nakon zadržavanja viška vode. Rekao je liječnicima o svojim problemima, ali bezuspješno, sve dok nije uspio dobiti termin u koronarnoj jedinici u Derbyju i, u roku od nekoliko sati, poslan je u bolnicu.

Nakon operacije srca obolio je od kalcifilaksije. Zatim se dogodio stravičan incident tijekom kojeg je zamalo umro, ali zahvaljujući naporima zdravstvenih radnika, gotovo se potpuno oporavio i ponovno živi kod kuće sa suprugom Camille.

 

Kevin je rekao: “U završnoj sam fazi oporavka. U desnoj nozi me još uvijek malo boli, ali nije ni približno kao prije, plakao bih satima.

 

“Razina moje boli prije je bila 100 od 10, a sada je pala na četiri. Svi su govorili da bih trebao biti mrtav”, zaključio je.