KUPIO KUĆU, PA NA JEZIVOM TAVANU OTKRIO ŠOKANTNU TAJNU: Kad se popeo gore, ZALEDIO SE od prizora! (VIDEO)

Uselili ste se u novu kuću i odlučili da istražite šta ima na tavanu, da li zahtjeva neko renoviranje? Vjerovatno se tom idejom poveo i korisnik Reddita nadimka CatchingWindows, kog je dočekalo zaista nevjerovatno iznenađenje, nešto što slutimo da većina vas u životu nije vidjela.

Taj muškarac je otkrio da se na njegovom tavanu nalazi još jedna – kuća!

 

Da, prava pravcata kuća, jeziva i istrunula, ali kuća u kojoj su nekad živeli ljudi uz sve što im je bilo nužno – umivaonike, WC šolju, vrata, prozore, ormare, sobe…

Novi vlasnik se tavana dokopao nakon što se jedva provukao kroz malu četvrtastu rupu, pa možete samo da zamislite koliko je pitanja bez odgovora prošlo njegovom glavom tokom početnog šoka.

 

“Kada sam ugledao kuću na tavanu pomislio sam da u njoj stoluje Sotona. Uostalom, na tavanu je ujedno bilo i nepodnošljivo vruće”, napisao je taj korisnik Reddita, čija je objava dospjela na naslovnicu te društvene mreže.

 

Pomenuti korisnik nije naveo gdje je kupio tu kuću, zasigurno iz razloga da zaštiti svoju privatnost, ali je radoznalima ipak pojasnio kako je ta kuća dospela na tavan.

Ovako kaže priča. Izgleda da je to nekad bila prodavnica naziva Karlova tržnica, dvospratnica, te da su njeni vlasnici živjeli na spratu. Kasnije je pretvorena u crkvu visokog krova, pa pretpostavljam da novi vlasnici nisu htjeli da se zamaraju rušenjem i samo su nastavili da grade oko postojećeg”, napisao je.

 

Korisnik nadimka CatchingWindows šokantno otkriće je predstavio na Redditu još prije tri godine, ali je ovih dana napokon postavio još fotografija.

 

Kuća na jezivom tavanu većinu korisnika Reddita je podsjetila na prizore iz klasičnih horor filmova, pa ne čudi što su pojedini upitali mogu li da unajme taj dotrajali dom za 666 dolara, ali se i zainteresovali da li je novi vlasnik možda na tavanu upoznao klovna po imenu Penivajs.

 

“Znaš šta? Ma spali ti tu kuću do temelja i unajmi sveštenika da blagoslovi pepeo. To je jedini način”, napisao je jedan šaljivdžija, čija je šala naišla na podršku mnogobrojnih korisnika.