Marija je proživjela pakao nakon što su joj podmetnuli drogu u piće: ‘Kočili su mi se prsti, izgubila sam kontrolu…’

Marija je opisala kroz što je prolazila i kakve je simptome imala nakon što je popila piće u kojem je navodno bila droga.

Srpska influencerica i tiktokerica Marija Maki Radović ispričala je kako su joj u jednom klubu muškarci navodno stavili drogu u piće dok se zabavljala sa sestrom na rođendanu, piše Kurir.

 

Marija je opisala kroz što je prolazila i kakve je simptome imala nakon što je popila piće, kao i kroz kakve je osude javnosti prošla nakon što je ispričala svoju priču.

“Došla su neka dva momka, prijatelj ih poznaje iz viđenja, nikad ih prije nisam vidjela. Jedan se sakrio, drugi je bio nametljiviji. Čak mi je u jednom trenutku bilo malo neugodno, rekla sam mu da ću zvati osiguranje ako se ne makne. I stvarno se u tom trenutku maknuo. Nastavila sam plesati i slaviti rođendan. U tom trenutku kad smo drugi put nazdravili, popila sam tu tekilu, imala je drugačiji okus, kao da je gorka”, ispričala je Marija.

Bilo joj je jako loše

“Tekila je inače gorka, ali ova je bila još gorča. Nakon nekoliko sekundi osjećala sam se jako čudno, mislila sam da umišljam jer dugo nisam pila alkohol. Uglavnom nakon nekoliko minuta počeli su mi se kočiti prsti, kao da gubim kontrolu nad svojim tijelom sto posto. Tada sam sjela pored svoje sestre Milice, mislila je da sam pijana i to je to. Onda sam osjetila da mi nije dobro. Počele su mučnine, nenormalan osjećaj.

 

“Bilo je povraćanja, katastrofa, zaspala sam oko nekih tri, četiri ujutro, a probudila se u sedam. Cijeli dan bilo mi je baš loše. Putovali smo natrag brzim vlakom, bilo mi je zeleno lice koliko mi je bilo loše. Predvečer sam tek došla sebi, kao najgori mamurluk na svijetu. Nije moguće da se to dogodi samo od dvije tekile”, rekla je Marija i istaknula da su je mnogi osudili te optužili da je njena priča navodno izmišljena.

Bilo je prozivki, da lažem, da je izmišljeno što me je malo pogodilo. Ljudi nisu svjesni koliko je hrabrosti potrebno da čovjek stane i snimi takav video”, zaključila je Marija u emisiji “City hype” na Hype TV-u.

Inače, Mariju na TikToku prati skoro pola milijuna ljudi, a kako kaže, platformu koristi i za širenje svijesti o stvarima koje su opasne i koje se događaju, a o tome se malo priča, pa je zato ovu priču podijelila s javnošću.