NEZAPAMĆENA TUČA U BEOGRADSKOM SUPERMARKETU: Penzioneri se tukli zbog ćevapa a onda žena legla preko frižidera da ih odbrani VIDEO

Tukli se i u Šapcu i Stanovu kod Kragujevca. Na snimku se starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da uzmu.

BEOGRAD – U supermarketu poznatog lanca koji posluje u Srbiji već godinama, danas je u Borči došlo do totalnog haosa i nezapamćene tuče starijih kupaca.

 

Guranje, laktanje i opšta makljaža izbili su zbog niže cene junećih i svinjskih ćevapa?! Snimak tuče penzionera pojavio se i na društvenim mrežama, a na njemu se vidi jedna starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da ih uzmu.

Okupio se veliki broj starijih građana zbog akcije zbog koje je nastao totalni haos. Ne vidi se ko šta i koliko paketa uzima, ljudi viču, guraju se, a pomenuta žena je u jednom trenutku čak gornjim delom tela “ušla” u frižider kako bi odbranila svoje pakete koje je namerila da uzme, piše Mondo.

 

Akcija za ćevape od svinjskog i junećeg mesa završava se danas, a cena po kilogramu iznosi 319,99 dinara. Akcija je počela u četvrtak 23. marta, a završava se danas pa je zbog toga došlo do gužve i tuče.

“Gospođo, pa gospođo molim vas… Zvaćemo obezbeđenje, ovo nema smisla”, glasi komentar neke žene usred borbe za juneće i svinjske ćevape. Veliki broj građana stoji ispred i čeka kako bi ušao i pokušao da se izbori za ćevape.

Ništa bolja situacija nije ni u mestu Stanovo kod Kragujevca. Iz istog razloga je i tamo došlo do haosa zbog popusta ćevapa, a ta akcija završava se danas.