Posle letovanja sam shvatila DA MOJ MUŽ KRIJE NEŠTO: Pročešljala sam mu Fejsbuk i doživela PRVI UDAR a onda mi je naš sin (12) otkrio TAJNI ŽIVOT NJEGOVOG OCA

U braku sam 18 godina i imam dvoje divne dece. Mislila sam da živim u bajci, a onda mi je moj sin (12) otkrio strašnu tajnu koju je moj bivši muž krio od mene.

Naomi Kakaće (39), frizerka iz Londona ostala je potpuno slomljena kada joj je sin otkrio da tata ima “tajnu devojku”.

– Daran mi je ljubav iz detinjstva. Zajedno smo još iz školskih dana i bila sam uverena da ćemo zauvek biti zajedno. A onda otkrijem da me vara, i to mi sve kaže naš sin. Potpuno sam slomljena – kaže nesrećna žena.

A njen suprug, Daran Rosić (41) počeo je 2013. godine da radi na aerodromu gde mu je jedna koleginica naročito privukla pažnju.

 

– Odjednom je počeo da ide u teretanu, da kupuje odeću i skup donji veš. Mislila sam da se trudi zbog posla – kaže Naomi koja je u to vreme bila u petom mesecu trudnoće sa njihovim drugim detetom.

– Odjednom smo počeli da se stalno svađamo. Mislila sam da je nervozan zbog posla i ćutala – kaže Naomi koja se porodila aprila 2014. godine i nadala se da će se tada stvari vratiti u normalu. Međutim, on je nastavio po starom. Ne samo to, jedva da se i obraćao i njoj i deci.

 

– Kad smo 2016. godine dogovorili letovanje, pred sam odlazak rekao je da ne može sa nama zbog posla. Otišla sam sama sa decom, a kada smo se vratili, sve je bilo sumnjivo. Naš kontejner bio je pun flaša vina. Kad sam ga pitala šta je to, rekao je da je popio par čaša sinoć, a on nikad ne pije vino. Par dana kasnije, otvorila sam izvod iz banke i videla da je non stop u restoranima i barovima. Kada sam mu rekla da sumnjam da me vara, rekao mi je da sam paranoična i da ga smaram – priseća se Naomi, dodajući da su posle toga svađe bile sve učestalije, da bi potom u septembru otišao na par dana od kuće, pod izgovorom da ide kod prijatelja .

 

Bio je tamo nedelju dana, a njihov 12-godišnji sin ga je posećivao. Nakon jedne posete, sin se vratio kod majke i rekao joj šta je pričao sa ocem.

 

– Pitao je našeg sina šta bi on rekao kada bi tata imao novu devojku. Tad sam znala da je već ima. Prelistala sam mu sve društvene mreže, i tu me je dočekao novi šok – on je izbrisao sve slike na kojima sam ja. Onda sam primetila i da mu jedna žena stalno komentariše baš svaku sliku. Pogledala sam njen profil i ustanovila da ima 24 godine. Videla sam i da nosi istu uniformu kao i moj muž i zaključila da mu je koleginica. A onda sam videla njen status da se useljava u novu kuću sa ljubavlju njenog života. Tad je sve bilo kristalno jasno – kaže Naomi. Tek tad, uz dokaze, Daran je priznao sve.

 

– Nisam mogla da verujem. Posle 22 godine zajedništva, desila mi se noćna mora. Sa našeg zajedničkog računa kupovao joj je skupi donji veš i vodao je u otmene restorane -kaže nesrećna žena.

Uskoro je zatražila razvod, a aprila ove godine udaje se za čoveka sa kojim je potom ušla u vezu.

 

Kada je svoju priču ispričala medijima, pitali su za komentar i samog Darana.

 

– Tačno je sve što je rekla. Sve do poslednjeg slova. Bila je u tom trenutku trudna i znam da sam ispao đubre. S druge strane, ja sam sa njom proveo paklene godine i više nisam mogao. Ona je noćna mora -brani se Daran.