PROSTI*UTKE ZAMENIO 14 GODINA MLAĐOM ŽENOM, A TRBUŠNJAKE PIVSKIM STOMAKOM: Bolest mu je uništila karijeru ali ne i život

Ronaldo Nazario uživa sa 14 godina mlađom ženom i ne haje za negativne komentare.

Nekadašnji fudbaler Ronaldo Nazario de Lima ovog leta je uživao na plaži sa svojom 13 godina mlađom izabranicom, ne mareći za višak kilograma, a tom prilikom privukao je veliku pažnju javnosti.

 

Mnogi su tada komentarisali kako je nekadašnji fudbaler propao preko noći, te da su mu žene, alkohol i višak kilograma uništili život.

 

Legendarni fudbaler nekada je važio za jednog od najboljih fudbalera, bio je na vrhuncu slave. Uspešna karijera, slava, novac i lepe žene samo su deo njegovog života. Brazilac je svoju karijeru morao da prekine nakon niza povreda, kao i zbog bolesti štitne žlezde.

Ronaldo se skrasio kraj 14 godina mlađe izabranice, Seline Loks, sa kojom se nedavno pojavio na Nedelji mode u Parizu. Par je tom prilikom pokazao da su srećniji nego ikada, a razlika u godinama skoro da je i neprimetna.

 

Pre Seline, Ronaldo je imao brakove i burne veze, a jednom prilikom je i sam otkrio pikanterije iz privatnog života koje su ga skupo koštale.

Jednom prilikom je i sam priznao da je imao afere sa prostitutkama koje su htele da ga opljačkaju, te da je zbog toga prolio suze.

 

“Puno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. Bila je to ogromna greška u mom privatnom životu. To je bila najgora odluka u mom životu”, rekao je on u jednom intervjuu.

Inače, njegovo bogatstvo procenjuje se na 160 miliona dolara. Iza sebe ima tri braka, takođe ima i četvero dece.