Žena UBILA VJERENIKA I ŽIVJELA SA NJEGOVIM LEŠOM DVA MJESECA: Kad je došla policija rekla im je STVAR OD KOJE SU SE NAJEŽILI

Tabita Zelda Vud (46) prikrivala je smrt vjerenika Leroja Frenklina Krejmera Džuniora (82) dva mjeseca. Sud ju je proglasio krivom za njegovo ubistvo.

Policija i šef policije u junu 2022. godine pretresli su Krejmerov dom i pronašli njegovo teijlo. Tabita je tada nadležnima rekla da je njen vjerenik preminuo u prvoj nedelji aprila 2022. i da je jživela sa njim sve dok se nisu pojavili ograni reda. Kako stoji u izvještaju Zelda Vud dva mjeseca je provela sa pokojnim Lerojom.

 

Autopsija je pokazala da je Krejmer bio ubijen. Uzrok smrti su bili ubodi oštrim predmetom. Policija je pronašla njegovo tijelo poslije prijave njegove poćerke koja nije mogla da stupi u kontakt sa njim dva mjeseca.

Zelda Vud proglašena je krivom maliciozno ubistvo, prevaru, za nanošenje smrtonosnih tjelesnih povreda, prikrivanje smrti i iskorišćavanje starih i nemoćnih lica zarad finansijske dobiti.

 

Sud ju je proglasio krivom, ali još uvijek nisu odredili težinu kazne.

 

Slična situacija dogodila se početkom marta ove godine kada je otkriveno da je Dženifer Midž iz Ilinoisa prijavila nestanak supruga, a zapravo je osam mjeseci živjela sa njegovim lešom. Za razliku od slučaja Zelde Vud, suprug Dženifer Midž je preminuo prirodnom smrću, ali je nesrećnim spletom okolnosti ostao zaglavljen u skrivenom dijelu programa kuće.