GODINAMA KRIO TAJNU ISPOD RADNOG STOLA: Posle smrti svog muža PRONAŠLA nešto što ju je ostavilo BEZ TEKSTA! (FOTO)

Sin joj je pomogao da poprave stari sto na kom je radio Mejson.

Njihova ljubav je bila inspiracija mnogima i trajala je godinama. Međutim, Beki se srušio ceo svet kada je njen suprug Mejson iznenada preminuo krajem prošle godine. Kako bi se oporavila, rešila je da se bavi gravurom da zaboravi tužne misli. Trebalo joj je više prostora za rad, pa je odlučila da ode u muževljevu staru radionicu.

Sin joj je pomogao da poprave stari sto na kom je radio Mejson. Kada su okrenuli sto ugledali su poruku koja ih je ostavila bez teksta. Naime, Mejson je ostavio poruku Beki u kojoj kaže da je mnogo voli, i da je s njom proveo najlepše dane u životu.

Ne znam da li ćeš ovo ikada videti, ali najveća želja mi je da te usrećim kao što si ti mene“, napisao je Mejson. Sin, dirnut očevim gestom, rešio je da priču podeli na društvenim mrežama. Mejson nije bio njegov biološki otac, ali ga je uvek podržavao u svemu.

 

„On je jedini i najbolji otac kog sam imao. Naučio me je sve što zna o stolarskom poslu. Nisam upoznao nekoga ko je toliko dobar kao što je bio on“, stoji uz sliku stola.

 

Beka je želela da sačuvao ljubavnu poruku svog supruga, te su dasku na kojoj je ispisana poruka uramili.