Opaka stvorenja su uletjela u restoran i napravila opći metež: Ljudi su panično bježali, a one su odmah navalile na hranu

Situacija nije bila nimalo bezazlena, dapače…

Gosti jednog restorana u Genovi doživjeli su pravi spektakl dok su pokušavali u miru objedovati. Usred objeda u restoran su upale, ni manje, ni više, nego divlje svinje, koje su prekinule njihovu večeru.

 

Da stvar bude opasnija, divlje svinje su bile u društvu mladunčadi, što znači da bi mogle biti agresivne, no na svu sreću nije bilo ozlijeđenih. Prva divlja svinja se odmah popela na stol, dok je druga pak povukla stolnjak na pod.

 

Nije bilo bezazleno

 

Da situacija nije bila nimalo bezazlena, potvrdili su i vođe lokalne zajednice.

 

“Situacija se ubrzano pogoršava i svakim danom postaje sve opasnija za građane i turiste. Hitno su potrebne brze i jasne mjere prije nego što netko strada”, poručio je Paolo Campocci.

Udruga poljoprivrednika na tom području su cijelu situaciju opisali kao nadrealnu.

 

Divlje svinje postaju problem

 

“Podaci govore da u Italiji imamo preko 2,3 milijuna divljih svinja s velikom prenapučenošću na našem području”, prenosi njihove riječi Genova Today.

 

Novinar istog portala ističe kako se divlje svinje razmnožavaju bez kontrole te kako su sve češće “posjetitelji” grada. Očito je to veći problem nego što možemo zamisliti.