OTIŠLA S DEČKOM U NEMAČKU, A TAMO IH SAČEKAO UŽAS: Rodbina nam je obećala pomoć, a našli nam ove krš poslove za siću

Ispovest Hrvatice koja je otišla u Nemačku da radi šokirala je korisnike društvene mreže TikTok.

Bosanka koja se udala u Nemačku oduševila je javnost svojim neverovatnim stilom života. Uprkos tome što je iz Bosne otišla u Nemačku, nije odustala od tradicije koje se čak i tamo strogo pridržava.

 

Međutim, nisu svi oduševljeni tamošnjim životom, a posebno oni koji idu da zarade. Među njima je i jedna Hrvatica koja je svoju ispovest objavila na TikToku. Devojka je otila da ona i njen dečko nisu prošli onako kako su očekivali.

 

– Ovo je priča koju sam odlučila da podelim s vama o tome kako smo momak i ja došli u Nemačku. Nisam inače bas pričala o ovome, ali zanimljivo mi je da podelim sa vama, možda je neko bio u sličnoj situaciji, počinje ona svoju ispovest, piše Telegraf.

Hrvatica kaže da je on njenom dečku nudio posao na građevinim što je on odbio jer ima završen fakultet i kakvo takvo znanje nemačkog jezika.

 

– Meni je ponudio da konobarišem na crno u nekom pabu za šest evra po satu, iako je minimalna satnica deset po satu. Konobarisanje je super posao, ali nisam došla ovde da radim na crno u nekoj rupetini ispod minimalca gde dolaze lokalni pijanci. Nakon mesec dana smo oboje našli poslove i plaćali smo mu pola stanarine, iako je rekao dan išta ne treba da plaćamo. Na kraju nam je iza leđa pričao da smo ga uvredili s tim iznosom jer je premalo. To smo saznali nakon nekoliko meseci. Ništa nam nije pomogao, bio je užasno neuredan. Noću je urinirao na balkonu, na primer, što je užasno smrdelo – kazala je ona.

 

Pravi teror je usledio kada je došla njegova ćerka u posetu.

– Ona nam je dala ugovor da moramo da plaćamo ceo iznos stanarine iako smo bili u sobi od deset kvadrata i dala nam je rok od dva dana da njenom tati platimo na ruke ili da izađemo iz stana – ispričala je devojka iz Hrvatske svoje iskustvo sa snalaženjem u Nemačkoj.