OVDJE SVI GRIJEŠE: Ni slučajno ne kupujte novčanik ove boje jer privlači SIROMAŠTVO!

Prema feng shuiju, novčanik je dom za vaš novac i za sve što je povezano s njim.

Principi feng shuija kažu kako bogatstvo ne voli zanemarivanje i nebrigu, a ovo je nekoliko savjeta kakav treba biti vaš novčanik da privuče novac i bogatstvo.

Novčanik uvijek mora biti čist i uredan. Novčanik iz kojeg su izbačene nepotrebne stvari stvorit će prostor za protok dobre energije.

 

U novčaniku ne biste trebali držati fiskalne račune, niti kredite kartice jer oni simbolišu dug ili već potrošeni novac; prazan novčanik je simbol neimaštine, te se savjetuje da uvijek u šteku imate barem nekoliko novčanica; u novčaniku ne smijete držati omote, istekle članske kartice ili nevažeće biznis kartice.

Neka svaka kartica bude na svom mjestu, novčići uredno ostavljeni. Feng Shui principi kažu kako stanje u novčaniku ima snažan uticaj na energetsku vezu između vas i novca.

ODABERITE PRAVU BOJU

Budući da svaka boja ima svoje značenje i predstavlja različite elemente – Vatru, Vodu, Zemlju, Metal i Drvo, najpopularnije boje za novčanik su crvena, crna, braon, zelena i tamnoplava.

 

 

 

NE KUPUJTE POLOVNE NOVČANIKE

Savjetuje se da ne kupujete polovne novčanike, jer on zadržava energiju prethodnog vlasnika, i dobru i lošu.

 

 

 

NE OSTAVLJAJTE NOVČANIK BILO GDJE

Novčanik ne smije biti na podu, a posebno ga ne smijete ostavljati na pločicama kupatila. Morate imati posebno mjesto za njegovo odlaganje i tu ga ostavljati svaki put kad dođete doma.

 

 

 

OBLIK NOVČANIKA

Izbjegavajte modele nepravilnog oblika, a prednost imaju duguljasti novčanici pravilnih linija. Bitno je da unutrašnjost bude dovoljno prostrana, kako ne biste morali da presavijate novčanice i gurate ih u skučen prostor. Pravi oblik novčanika povećaće šanse za privlačenje bogatstva.