Riješen jedan od najvećih misterija! Konačno je objavljena vrlo jasna snimka Bigfoota i sada je sve jasno

Davne 1967. godine, isječak poznat kao Patterson-Gimlin film tvrdio je da prikazuje misteriozno stvorenje, također poznato kao Sasquatch.

Snimka Bigfoota desetljećima fascinira teoretičare zavjere, ali umjetna inteligencija natjerat će ljude da na najpoznatije navodno viđenje Sasquatcha gledaju u novom svjetlu. Davne 1967. godine, isječak poznat kao Patterson-Gimlin film tvrdio je da prikazuje misteriozno stvorenje, također poznato kao Sasquatch, kako šeta nacionalnom šumom Six Rivers u Kaliforniji. Roger Patterson i Robert Gimlin snimili su figuru koja se kreće šumom u snimci niske rezolucije i ustvrdili da su otkrili dokaz urbane legende poznate kao Bigfoot.

 

Par je u to vrijeme tvrdio da su pratili Bigfoota prije postavljanja opreme za snimanje i snimanja zrnatog videa. Iako ga je znanstvena zajednica u to vrijeme odbacila i većina ljudi smatrala prijevarom, teoretičari zavjere ga otada analiziraju i seciraju.

Ipak je čovjek u kostimu

 

Od tada je analiziran mnogo puta, ali nova umjetna inteligencija korištena je za prikaz jasnije slike. Isječak je stabiliziran i izoštren, a rezultati su jasniji nego ikad. Korisnik društvenih mreža Rowan Cheung često dijeli “najnovije razvoje u svijetu umjetne inteligencije” i objavio je snimke.

Baš kao što su se mnogi teoretičari zavjera bojali, nedavno obrađena snimka dokazuje da je očito cijelo vrijeme bio samo tip u kostimu gorile. Da, svi smo to već znali, ali ova novorazvijena snimka nudi najjasniji pogled na legedarnu snimku.