Stavili su jagodu pod mikroskop i ostali šokirani: Pogledajte što su vidjeli

Društvenim mrežama proširio se video koji će vas šokirati.

Ljudi će svašta staviti pod mikroskop kako bi vidjeli kako stvari zapravo stoje. Društvene mreže šokirao je jedan takav video, u kojem su autori odlučili staviti jagodu pod mikroskop, a ono što su vidjeli nije nikoga ostavilo ravnodušnim.

 

Snimku je pogledalo više od 2,5 milijuna ljudi, a velika većina ostala je u šoku, pogotovo oni koji se smatraju obožavateljima voća. Ako ste gadljivi, ne preporučujemo ovaj video.

Na snimci se vidi kako čovjek uzima jagodu, reže je po površini te potom stavlja na pločicu i pod mikroskop. Na snimci se potom vidi kako po jagodi hoda nešto što neodoljivo podsjeća na grinje ili kakve bakterije.

 

‘Je li vam lijep dan?’

Je li vam danas lijep dan? Ispričavamo se što ćemo vam ga upropastiti kad objavimo ovaj video jagode pod mikroskopom”, napisao je korisnik koji je objavio video na Twitteru, a u komentarima su se javili bijesni i šokirani ljudi.

 

“Uopće vam nije žao, inače ovo ne biste objavili”, “Ne mogu vjerovati svojim očima”, “Ne mogu vjerovati voću čije sjemenke izgledaju ovako”, samo su neki od komentara korisnika. Valja istaknuti kako je bilo onih koji su bili svjesni da prostor dijelimo s raznim grinjem i sličnim organizmima.