Vidovnjakinja prokomentirala zašto upravo viđamo toliko NLO-a, zaprepastit će vas njezino tumačenje tko nas to posjećuje

Nismo sami, nikada nismo ni bili’, rekla je Vidente.

Slavna kubanska vidovnjakinja Mhoni Vidente, žena koju južnoamerički mediji također predstavljaju i kao astrologa, tumačitelja tarota, gataru i proročicu, prokomentirala je učestala viđenja NLO-a posljednjih tjedana.

 

I, da, odmah je kazala da nismo usamljeni u svemiru, ali i dodatno rasplamsala maštu zaljubljenika u znanstveno-fantastične i paranormalne teme:

 

“Nismo sami, nikada nismo ni bili”, rekla je Vidente na temu ukazanja nepoznatih letećih objekata koji su posljednjih tjedana zabilježeni diljem svijeta, pa naglasila da će čovječanstvo shvatiti da ima života i izvan onoga što znanost trenutačno poznaje.

 

“Ipak, ne vjerujem da su ovo izvanzemaljska bića. Ti koji nas posjećuju zapravo su ljudi iz budućnosti koji su pronašli prozor vremena”, rekla je i tome dodala da je čovječanstvo uspjelo svladati putovanje kroz vrijeme oko 3300 godine.

Nadalje, prema njezinu tumačenju, upravo je zeleni komet C/2022 E3 (ZTF), koji se ispred naših očiju ukazao početkom veljače, i bio taj koji je sa sobom donio ukazanja NLO-a, vulkanske erupcije i potrese.

 

“Zbot tog će kometa biti i suša, a temperature na Zemlji dosezat će i do 60 stupnjeva”, istaknula je.

 

“Počet će se događati vrlo čudne stvari, pa će čovječanstvo početi otvarati oči”, najavila je i u zaključku kazala da će se Zemlji silno približiti nebesko tijelo koje će pokrenuti i pozitivne i negativne energije.

“Riječ je o meteoritu koji nije prošao više od pet tisuća godina, a u prošlosti je već utjecao na promjene na Zemlji”.