ZANIMLJIV IZUM Kinezi napravili aparat za ljubljenje na daljinu (VIDEO)

Uređaj, koji ima pokretne silikonske “usne”, omogućava korisnicima da “pošalju” svoje poljupce i “prime” poljupce svojih voljenih putem aplikacije.

Uređaj koji pokreće aplikacije dostupan je na “Taobao” i košta 260 juana (približno 37 dolara), navodi “South China Morning Post”. Koristi senzore da oponaša “stvarni pritisak, kretanje i toplotu usana koje se ljube”.

 

Parovi na daljinu mogu da koriste uređaj kako bi sebi pomogli da iskuse “pravu” intimnost, ali korisnici takođe mogu “prebaciti” svoje poljupce pomoću funkcije “kvadrat poljupca” kako bi ih osjetili nasumični stranci.

 

Uređaj je kreirao univerzitetski tim u kineskoj provinciji Đangsu, a Jiang Zhongli je identifikovan kao vodeći pronalazač, izvijestio je Global Times.

 

– Na fakultetu sam bio u vezi sa djevojkom na daljinu, tako da smo međusobno kontaktirali samo telefonom. Odatle potiče inspiracija za ovaj uređaj – rekao je Jiang.

Uređaj je navodno patentirao Stručni institut za mehatroničku tehnologiju Čangdžou, a Jiang je podnio zahtjev za patent 2019.

 

Sličan pronalazak, poznat kao “Kissinger”, postao je viralan 2016, prenosi Telegraf.