Zastrašujuća prikaza hara gradom, a stanovnike najviše brine jedna stvar: Izgleda kao nečija noćna mora

Službenici još uvijek nisu uspjeli identificirati nevjerojatno čudno i misteriozno stvorenje koje je snimila nadzorna kamera zoološkog vrta.

Grad Amarillo u Teksasu prošlog je ljeta (21. svibnja) prvi put apelirao na javnost za pomoć od svih koji bi im mogli reći koje je to čudno stvorenje na snimci iz zoološkog vrta u Amarillu.

 

Prema News Channel 10, sigurnosne kamere u zoološkom vrtu uočile su figuru kako luta okolo unutar ograde u jezivim ranim jutarnjim satima. Osoblje zoološkog vrta primijetilo je čudnu sliku dok su pregledavali snimke koje su snimile njihove sigurnosne kamere i još uvijek nemaju pojma što je to stvorenje bilo nakon cijele godine neumornog pokušaja razotkrivanja misterija.

Zastrašujuća prikaza

 

Zapravo, ne znaju ni gradski službenici koji su misterij izbacili u javnost dijelom i u nadi da će se približiti istini. Iako je jasno da su prijedlozi dolazili brzo kada je Amarillo Zoo prvi put objavio snimku na Twitteru prošlog lipnja, nitko zapravo nije imao pojma o kakvoj se čudnoj figuri radi i svi su se odlučili malo nasmijati tome.

 

Jedan od najpopularnijih prijedloga bio je ‘osoba u krznenom odijelu’ kako su mnogi napisali, no postavlja se pitanje kako su dospjeli u zoološki vrt usred noći i što su tamo radili. Drugi su sugerirali da bi to moglo biti legendarno američko stvorenje Chupacabra, životinja za koju se kaže da noću luta okolo i pije krv drugih životinja.

Traže se odgovori

 

Obožavatelji Netflixove serije Stranger Things istaknuli su da izgleda kao monstruozni Demogorgon iz prve sezone, što je loša vijest za nas ako se to nekako pokaže točnim.

 

Pravi odgovor na pitanje ‘koji je vrag ovo stvorenje’ je da još uvijek ne znamo, ali je jasno da će kakvi god čudni prijedlozi interneta smislili od prošlog ljeta biti bolji od onoga što je istina. Mnogi se šale, ali zapravo im nije nimalo svejedno što gradom luta ovo misteriozno biće…

Međutim, ono što znamo jest da se stvorenje naziva ‘neidentificiranim objektom Amarillo’ ili UAO i iako je to vrlo vrijedno smijeha, zapravo nas ne dovodi bliže otkrivanju što je ta nakaza prirode zapravo, piše UNILAD.

 

Michael Kashuba, direktor parkova i rekreacije pri gradu Amarillo, rekao je za News Channel 10: “Voljeli bismo čuti povratne informacije od zajednice o tome što oni misle da bi to moglo biti. To je vrlo jedinstvena slika i mi smo uzbuđeni da vidim što zajednica misli. Fotografija je apsolutno stvarna.”