Glumac tvrdi da je umro i vidio što se događa s “one strane”: Mnoge će šokirati njegovo iskustvo s “čovjekom vranom”

Ovaj 54-godišnjak, koji je porijeklom iz Derbyja, ali sada živi u Buckinghamshireu, pojavio se u serijama EastEnders, Luther i Doctors.

Glumac Jason Riddington rekao je da je doživio iskustvo blisko smrti dok je bio na operaciji za liječenje krvarenja u mozgu koje je dovelo do gotovo smrtonosnog napadaja u lipnju 2021. godine. Ovaj 54-godišnjak, koji je porijeklom iz Derbyja, ali sada živi u Buckinghamshireu, pojavio se u serijama EastEnders, Luther i Doctors, a sada je napisao knjigu nakon što je pretrpio moždanu aneurizmu i usporedio taj osjećaj sa sanjanjem da padate.

 

“Osjećaj je kao da sanjate. Ali ovo nije bio san. Znao sam to. Znao sam da je ovo stvarno. Što je stvarnije moguće. Mogao sam to osjetiti kao stvarnost”, prisjeća se incidenta u objavi na Instagramu.

Nakon što se osjećao kao da pada, Riddington se sjeća da je vidio čovjeka kako leži na leđima, a on je sam bio nepomičan i u položaju okrenutom prema gore. Svejedno nekako je uspio vidjeti čovjeka iznad sebe.

“Nosio je nešto što bih mogao opisati kao vrlo pernatu, vrlo crnu, vrlo teatralnu odjeću poput vrana”, rekao je i potom naglasio da je čovjek imao ‘kljun’ koji mu je ‘prekrivao gotovo cijelo lice’ i nije imao oči, a nalazili su se oboje u jednoj ‘bijeloj praznini’. “Imao je bijelu boju lica. Kad bolje razmislim, rekao bih da je pomalo sličio Robertu Smithu iz The Curea”, pojasnio je.

 

“Istina je da mi je njegova slika jasna i njegovo lice nije lice koje sam prije vidio ili koje sam vidio, ali pomalo je sličio Robertu Smithu, to je sve.” Riddington kaže da nikada neće zaboraviti lice tog čovjeka. “Zajedno smo lebdjeli tamo u bijeloj praznini – čovjek vrana i ja”, opisuje, dodajući da je čovjek bio “prijateljski raspoložen” i “nježno se smiješio” ispod svog perja. U sljedećem dijelu svog izvještaja, Riddington govori kako je zamišljao svoju najstariju kćer, Emily, koja je u to vrijeme bila trudna. “Emily je saznala spol svoje bebe i svi smo čekali da je upoznamo, bebu Leilu, kako se ispostavilo, ali u ovom trenutku, ona je bila nerođena i osim što je žensko, nepoznata mi je. Ali svejedno sam joj rekao da je želim upoznati”, izjavio je.