Zastrašujući nestanak 20 krava upućuje na samo jedno: Brutalno su osakaćene, jedna stvar posebno straši

Poljoprivredni par u Australiji upire prstom u izvanzemaljce nakon što su na najbizarniji način ostali bez krava.

Judy i Mick Cook bili su šokirani kada su otkrili da je jedno od njihovih goveda napadnuto 2018. godine. Rade na udaljenom imanju u središnjem Queenslandu i otkrili su da je životinji nevjerojatno precizno odstranjeno vime, uši i jezik.

 

Nije bilo krvi na tlu, a ipak su ti dijelovi tijela bili odsječeni, a da Judy ili Mick to nisu primijetili. Mick je tada rekao za ABC News: “Bilo je kao da je kirurški uklonjen, sigurno ne bih mogao tako lijepo obaviti posao s vrlo oštrim nožem, a definitivno nije bila životinja.

 

Prvo sam mislio da je možda otrovan, ali onda sam prišao bliže…Vidio sam da nedostaju dijelovi tijela, nije bilo krvi, čak ni tamo gdje su dijelovi uklonjeni, nema znakova borbe, samo je bio mrtav.”

 

Bizaran napad

 

“Jednostavno nije bilo razloga da se to radi kako se radi, ljudi ne koriste te dijelove, to jednostavno nije nešto što biste poželjeli svom najgorem neprijatelju.”

Od tog jezivog otkrića, kažu da je oko 20 krava pronađeno mrtvo na isti način.

Vanzemaljci su jedino objašnjenje koje imam.”

 

Rekao je da su s vremena na vrijeme svjedočili čudnim svjetlima na svom posjedu noću. Opisali su kako se svjetlo pali i gasi te ide gore-dolje prije nego što potpuno nestane. Otkrila je i da ostale krave izbjegavaju one osakaćene te se drže podalje.

 

Kada je otkrivena prva krava, lokalni veterinar rekao je za ABC da je način na koji su izrezani organi vrlo čudan.

 

David Lemmon kaže da vime, uši i jezici zapravo nisu ni vrijedni.

 

Potpuno neobjašnjivo

 

“Ja se bavim svime, znate – svim stvorenjima, velikima i malima. I ne mogu se sjetiti nikakvog objašnjenja za to, to nije normalno ljudsko ponašanje, zar ne?” On je rekao.

 

“To je nešto prilično bizarno i bolesno, rekao bih da osoba koja je to učinila nije psihički stabilna.

 

“Govorimo o očima, govorimo o ušima, govorimo o vimenu. Ne, nikad nisam čuo za tako nešto, to je nešto ili netko jako bolestan tko je to učinio.” Sakaćenje krava prijavljeno je u više zemalja tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, a vlasti su bile u nedoumici u pronalaženju objašnjenja iza toga.