Čovjeka napao monstruozni aligator dok je obavljao nuždu: Otkinuo mu je ruku, a obitelj tvrdi da su ga spasili “anđeli”

Neki lokalni stanovnici bacaju ostatke hrane u vodu da bi ih aligatori pojeli, što ima rezultat da neki aligatori povezuju ljude s hranom.

Jordan Rivera pao je u jezero iza bara Banditos u Port Charlotteu, na Floridi u nedjelju 21. svibnja ujutro i tada ga je napao monstruozni aligator.

 

Rivera je rekao da je otišao do jezera obaviti nuždu jer je red za kupaonicu u baru bio predug da bi čekao. Međutim, upao je u vodu i nakon toga je za WBBH izjavio da je praktički izgubio svijest za ostatak iskustva sve dok se nije probudio u bolnici bez ruke.

Velika reptilka, koja je mjerila preko 3 metra u dužinu, napala je Riveru nakon što je upao u vodu i preživio je samo zahvaljujući ljudima iz bara koji su brzo pritrčali da ga spase od aligatora i primijenili torniket na njegovoj ruci.

 

Izgubio je ruku

 

Iako su ljudi brzo došli spasiti ga, Rivera je ipak izgubio jednu ruku nakon što mu ju je aligator otkinuo iznad lakta.

Rekao je: “Otkinuli su mi lakat. Dakle, nemam lakat. Još uvijek mogu micati ruku i tako dalje.”

 

“Bilo je kao ‘woah’. Jer sam se samo probudio i sjedio sam ovdje. I pogledao sam preko i vidio sam svoju ruku kako je bila i bio sam kao, ‘woah’. Osjeća se kao da mi je ruka tu, ali i nema.”

 

Spasili ga “anđeli”

 

Također je rekao da su kružile glasine da je hranio aligatora, ali je to demantirao jer bar nije posluživao hranu, iako je to problem u lokalnom području.

 

Neki lokalni stanovnici bacaju ostatke hrane u vodu da bi ih aligatori pojeli, što ima rezultat da neki aligatori povezuju ljude s hranom.

 

Jordanova majka Teresa rekla je da su gosti bara koji su brzo pritrčali da izvuku njenog sina iz vode ‘anđeli’ i bila je sigurna da su ‘spasili njegov život’ od aligatora.

 

Rekla je da je to ‘čudo’ da je njen sin još uvijek živ i pohvalila ljude koji su uspjeli primijeniti torniket na preostali dio odgrizene ruke kako bi izbjegli smrt od gubitka krvi.

 

Aligator je na kraju uspavan.