PARANORMALNO ISKUSTVO / Taj više nikad neće sam raditi noćne: Zaposlenika isprepadale sablasne aktivnosti u zgradi na lošem glasu/POGLEDAJTE VIDEO

Jezive trenutke zabilježile su i nadzorne kamere.

David Pineda, mladi znanstvenik iz Medellina, podijelio je na Twitteru što ga je snašlo neku noć dok je usamljen sjedio u uredu i dovršavao posao. Pinedi je najprije pažnju odvukla šalica koja je poletjela sa stola, a zatim je zapazio i da se stolac naizgled pomiče sam od sebe.

 

Jezive trenutke zabilježile su i nadzorne kamere, a upravo su ti zapisi i uvjerili mladića da je imao posla s paranormalnim.

“Nema šanse da ću ikad više sam raditi dokasno. Pokušao sam pronaći logično objašnjenje, ali nakon gledanja zapisa sam se opet sav naježio”, napisao je Pineda, inače zaposlenik jedne zrakoplovne tvrtke, te dodao da je na prvu pomislio da je šalicu odložio preblizu ruba stola.

 

Pineda je kasnije na Twitteru pratiteljima naveo gdje se točno nalazio, pa istaknuo kako je bio svjestan glasina.

 

“U pitanju je stoljeće stara zgrada koja se nalazi u četvrti Prado Centro. Čuo sam mnoge jezive priče, ali do danas nisam doživio ništa slično”, napisao je Pineda, čiju je snimku preuzela i televizijska postaja Telemundo.