Ruski Popaj je napravio pravu gadariju kako bi izgledao ‘napucano’: Šokirat ćete se kad shvatite što je učinio od svoj tijela

Rus koji je napumpao ruke uljem kako bi dobio velike bicepse priznao je da je na kraju požalio zbog zahvata transformacije.

Kirill Tereshin dobio je nadimak ‘ruski Popaj’ nakon što je dao napuhati ruke do enormne veličine, ali mu je to uzrokovalo značajne probleme, pa čak i opasne po život. Na kraju je u ruke ubrizgao oko tri litre vazelina koji je blokirao dotok krvi u njegove mišiće i na kraju ubio dio tkiva.

 

Morao je ići na niz operacija kako bi mu se kirurški uklonile ogromne nakupine želea, od dobivanja golemih bicepsa koje je oduvijek želio do suočavanja s rizikom da mu amputiraju ruke ako ne izvadi te stvari.

Brz način za mišiće koji se nije isplatio

 

Tijekom godina morao je proći nekoliko rundi operacija kako bi izvukao mliječ i mrtvo mišićno tkivo, priznajući da se morao ‘riješiti ove noćne more’ i da ‘nije razmišljao o posljedicama’.

 

Iako godinama nije stavio ništa više u ruke, one i dalje izgledaju iznimno velike, a od tada je otišao na kirurške zahvate na licu, uključujući ubrizgavanje 40 ml filera u dva dana.

Želim se riješiti ovog oružja”, rekao je nedavno na društvenim mrežama. “Ali, nažalost, to se više ne može popraviti. Budući da imam 26 godina, a ove godine ću imati 27, moje je tijelo već doraslo godinama.”

 

Nije razmišljao

 

Tereshin je priznao da je njegova motivacija da napumpa ruke pune ulja bila privlačenje ‘lijepih’ žena, rekavši da je ‘nemoguće za običnog momka izlaziti s takvim djevojkama’ pa je potrošio 15.000 dolara na sređivanje lica i rekao da ‘izgleda kao Joker’ nakon ubrizgavanja filera.

 

Tereshin na društvenim mrežama objavljuje svoje snimke, a u jednoj od njih objasnio je kako je uopće počeo napuhavati ruke. Rekao je: “Prvo sam počeo ubrizgavati biljno ulje, prokuhao sam ga u loncu i zatim ubrizgavao pet mililitara svaki dan.

Ali počeo sam shvaćati da ulje napušta mišiće nakon dva tjedna. Kao rezultat toga došao sam do vazelinskog ulja, kao rezultat toga sam u pola godine napravio ogroman napredak.”

Ti ‘ogromni dobici’ mogli su ga stajati života jer su liječnici rekli Tereshinu da vazelin koji mu je upumpao u ruke nije namijenjen za ubrizgavanje i da postoji opasnost od oštećenja njegovih bubrega.