KUĆU UŽASA SPALIĆE DO TEMELJA! Oglasio se vlasnik vikendice u kojoj je monstrum ubio Nizamu TREM I DALJE PUN TRAGOVA KRVI (VIDEO)

Adi Šakić, vlasnik vikendice u kojoj je Nermin Sulejmanović brutalno ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, tvrdi da će spaliti kuću!

 

Od naselja Rakija u Gradačcu do prigradskog sela Sibovca ima oko šest kilometara. Ide se kroz grad pa uzbrdo pored porodičnih kuća sa lepo uređenim okućnicama. Na kraju ulice je mali seoski dućan pored koga se izlazi iz naselja i stiže do šume.

 

Do lepe drvene kuće dolazi se makadamom. Vikendica, koja je sa jedne strane zaklonjena zimzelenim grmovima, bila bi idilično mesto u raskošnoj bosanskoj prirodi da na jednoj od greda ograde, ispod prve viseće tegle za cveće, nije velika krvava mrlja.

Osušenu krv od petka niko nije oprao.

 

Vlasnik kuće Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj se dogodio stravični zločin.

– Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. Nije dobio ni dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se kuća retko poseċuje – rekao je poslovođa za lokalne medije.

https://www.youtube.com/watch?v=b3GisuRahxA

Napomenuo je da se ubistvo desilo na tremu ispred ulaska u kuću i da je jasno da je monstrumu za krvavi plan odgovaralo to što se vikendica nalazi usamljena iza kukuruza u šumi.

 

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

 

(Kurir.rs/Crna-hronika.info)