UČENIK TEŽAK 120 KILA BRUTALNO PREBIO PROFESORKU: Jedva ga SAVLADALI, zbog razloga ćete ZANEMETI (VIDEO)

Na snimku se može se videti kako besni 17-godišnjak juri ka nastavnici, koja se okreće, a zatim uočava napadača delić sekunde pre nego što je gurnuta na pod.

Uznemirujući video koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje tinejdžera sa Floride koji je krvnički prebio nastavnicu pošto mu je zaplenila uređaj za video igricu Nintendo Svitch tokom časa.

 

Na snimku se može se videti kako besni 17-godišnjak juri ka nastavnici, koja se okreće, a zatim uočava napadača delić sekunde pre nego što je gurnuta na pod.

 

Učenik težak oko 120 kilograma zatim više puta jako udara i gazi onesvešćenu nastanvnicu u srednjoj školi Matanzas u Palm Koustu.

 

Nekoliko drugih zaposlenih koji su bili svedoci brutalnog napada dotrčalo je da odvuče nasilnika, dok je nastavnica hitno prebačena u lokalnu bolnicu.

Očekuje se da će se ona oporaviti od zadobijenih povreda.

 

Odvojeni video koji je objavila šerifova kancelarija okruga Flagler pokazuje kako napadaču stavljaju lisice u učionicu u srednjoj školi Matanzas.

 

„Učenik je izjavio da je bio uznemiren jer mu je oduzela Nintendo Svitch tokom časa“, navodi se u saopštenju policije.

https://www.facebook.com/flaglersheriff?ref=embed_video&paipv=0&eav=AfbR0ThNW3YTgowO1G3u0GXtTZqYBoRKn8ba6StA2y0MmGoEk8cBTPCeb6XJOaKZkvk

Prema izveštaju o hapšenju, policija je učiteljicu zatekla krvavu i bez svesti.

 

Pobesneli učenik je izjavio policajcima da će je „ubiti“ kada se vrati u školu.

 

Tinejdžer je predat Odeljenju za maloletničko pravosuđe i optužen je za napad.

 

(Espreso/Objektiv/Kurir)