UŽIVAJU U BRAKU: NJEMU JE 70, A MENI 28 GODINA. VOLIM GA IAKO JE STARIJI OD MOJIH RODITELJA(VIDEO)

Svoje intimne trenutke supružnici David (70) i Jackie (28) dijele na društvenim mrežama na taj način odgovarajući svima koji tvrde da među njima nema ljubavi zbog značajne razlike u godinama. Žive u Oaklandu u Kaliforniji, a upoznali su se prije sedam godina.

– Upoznali smo se kad sam bio na Filipinima. Koristio sam stranicu za upoznavanje i jednog sam dana vidio njezin profil. Praktički sam skočio sa stolca. Bio sam tako impresioniran onime što sam vidio – objasnio je David za YouTube kanal Love Don’t Judge.

Odmah je Jackie poslao poruku i bio je presretan jer je pristala na susret u Starbucksu.

 

– Nisam pregledala njegov profil. Nisam imala pojma kako izgleda. Izlazak je bio zabavan. Mogla sam reći da je džentlmen i da je stvarno fin – dodala je Jackie.

 

David se vratio u SAD, ali nije mogao zaboraviti Jackie pa je samo tri mjeseca poslije ponovo došao na Filipine i svoju odabranicu iznenadio prosidbom. Oko 11 mjeseci poslije ona je dobila vizu i tad su počeli planirati vjenčanje, prenosi Mirror.

– Vjenčanje je bilo jako zabavno i to mi je bio najljepši dan u životu. Moji roditelji i braća nisu uspjeli doći u SAD. Obitelj i prijatelji me podržavaju. Nikad neću požaliti što sam se udala za Davida jer je on zaista dobar čovjek. Voli me, poštuje me i najbolji je – kaže Jackie.

 

Pogledajte snimak OVDJE.

https://www.youtube.com/watch?v=K53E6XShrq8