Porodila sam se za samo 6 MINUTA, BEZ BOLOVA I SUZA: Primenila sam ove JEDNOSTAVNE TRIKOVE koje svaka trudnica treba da proba

Jedna mama je otkrila svoje jednostavne trikove za koje tvrdi da su joj pomogli da ima šestominutni porođaj bez bolova. Džaszin Glen tvrdi da je njeno dete izašlo samo nakon četiri naprezanja zahvaljujući jednostavnim trikovima koje svato može da primeni, prenosi The Sun.

U videu koji je nedavno podelila na TikToku, akoji je do sada videlo 9 miliona ljudi, objasnila kako joj je to pošlo za rukom.

Moja beba rođena je uz četiri naprezanja, bez bolova i suza, za samo 6 minuta aktivnog porođaja”, započela je novopečena mama. Ipak, priznaje je da je imala trudove tokom 5 sati, pre nego što je beba stigla na svet.

Njen prvi savet bio je da što više šetate pre porođaja.

Šetala sam najmanje 10.000 koraka svaki dan. Dok sam bila na poslu, napravila sam između 16.000 i 18.000 koraka dnevno’. Ukoliko ste u mogućnosti i nemate koplikacija u trudnoći, ostanite aktivane što duže, jer to zaista može da pomoge pri porođaju i oporavku”, dodala je.

Džastin je takođe jela tri do četiri ananasa nedeljno od 36. nedelje.

 

“Ne mogu da tvrdim da je ovo zaista pomoglo, ali ananas se svakako veoma zdrav i preporučujem ga svim trudnicama”, naglasila je novopečena mama.

 

Ova mama takođe je u trudnoći koristila loptu za vežbanje te je od 32. nedelje skakala s jedne na drugu stranu na svojoj lopti 20 minuta ujutro i 20 minuta uveče. Na kraju je rekla da je ključno ne stresirati se.

Nisam se stresirala. Ne opterećujte se trudovima ili svojim planom porošđaja. Svaki porođaj je drugačiji, ne ide po planu korak po korak. Prepustite se toku i prihvatite svaku minut, smireno i bez stresa”, zaključila je Džastin.