Javili su da joj je dečko umro: Dvije godine kasnije srela ga je živog i zdravog

Djevojci su rekli da je njen dečko mrtav, a ona ga je nekoliko godina kasnije srela, živog i zdravog kako radi u lokalnom restoranu. Dvije godine kasnije cijela istina je otkrivena.

Djevojci su rekli da je njen dečko mrtav, a ona ga je nekoliko godina kasnije srela, živog i zdravog kako radi u lokalnom restoranu.

 

Kada se vratila u svoj rodni grad i s prijateljicom stala u obližnji restoran, ugledala je svog bivšeg živog i zdravog kako radi tamo. “Bila sam u potpunom šoku.”

Preij nego je stigla da se suoči s njim, zamolili su je da napusti restoran, a ona je odlučila da razgovara s policijom koja nije mogla ništa da uradi jer je to bila “njena riječ protiv njegove“. Istog dana uveče, ponovno joj se javila majka bivšeg koja ju je optužila da je napravila scenu u restoranu i da je zahvaljujući njoj njen sin dobio otkaz. Cijeli ovaj događaj i dalje nije potpuno jasan Rejčel i dan danas ne razumije zašto se to sve dogodilo. Najviše žali što nije uspjela da sjedne s njim lice u lice i razgovarati o svemu. “Imam nekoliko neodgovorenih pitanja“, rekla je.

 

Rejčel iz Australije, bila je u vezi koja liči na bilo koju tinejdžersku romansu, a za dečka je rekla da je stvarno dobar, sve do jednog dana kada je izgubio posao i tražio od nje nekoliko hiljada dolara da mu pozajmi.

 

Nešto od novca joj je vratio, ali kada su nekoliko mjeseci kasnije raskinuli odbio je da joj vrati ostatak i prestao da odgovara na poruke. Stvari su postale još čudnije kada su njegovi prijatelji obavijestili Rejčel da je namještaj iz njegove kuće počeo da nestaje. “Namještaja nije bilo, kreveta, svega…“, objašnjava Rejčel. Prva priča bila je da je otišao u komunu u Kvinslend, ali Rejčel baš i nije vjerovala u to. Prije nego što je uopšte počela da istražuje njegova mama joj je poslala poruku da je njen sin, a Rejčelin biši dečko – preminuo.

Kada se sad toga sjetim zvuči zaista glupo, ali nemate razloga da nekome ne vjerujete. Nećete sigurno tražiti dokaz o smrti.” Rejčel je patila na svoj način i nakon nekog vremena krenula dalje, piše “Alo!“.