Danima sa krova špijunirao komšinicu, a onda ga je vidjela i zvala da dođe: U kući se dogodio veliki obrt

Sedmicama je maštao o tom trenutku.

Indijac Mahindra Baveš (33) iz Kanpura završio je u policiji kada je uhvaćen u špijunaži komšinice Sarene Bente (28).

 

Mahindra je nedjeljama prije nego što ga je Sarena primijetila išao na krov svoje kuće ne bi li je gledao oskudno odjevenu, budući da je tada u Kanpuru temperatura svakog dana prelazila 35 stepeni, prenosi “Objektiv“.

Ovaj voajer išao je na krov sa telefonom, ali i dvogledom, kako bi vidio komšinicu u maloj majici i šorcu dok kači veš, hladi se na terasi i uveče se šeta po sobi polugo*a.

 

Kako je pogled iz njegove sobe bio neprikladan za njegove pe*verzne ideje, Mahindra je zaključio da samo boravak na krovu može da mu ide u prilog. Međutim, nije očekivao da će mu se to obiti o glavu.

 

Sarena ga je jednom prilikom primijetila na krovu kako je gleda i gestom rukama mu je pokazala da, ako želi može da joj se pridruži.

 

Mahindra je pobjegao u kuću i naredna 2-3 dana nije se pojavljivao na krovu, a kada ga je sljedeći put vidjela, Sarena ga je ponovo pozvala. Mahindra je došao na njena vrata, a onda ga je zaključala u svojoj sobi i pozvala je policiju.

 

Kako bi potkrijepila svoje tvrdnje da je on špijunira, Sarena je takođe slikala Mahindru, pretvarajući se za to vrijeme da ili šalje neke poruke dok je na terasi, ili slika krajolik oko sebe.

Mahindra je morao da plati novčanu kaznu od blizu 500 eura a i zabranjeno mu je više da špijunira Sarenu. Štaviše, ako bi ga ponovo ona uhvatila i prijavila ga, ovaj muškarac ne bi mogao da izbjegne odlazak u zatvor.