Je li ovo najbolji posao ikada? Živjet ćete u ogromnoj vili, a na vama je samo da radite ovu, pomalo bizarnu stvar

Dobit ćete vlastitu sobu i sve sadržaje unutar predivne i lijepe kuće.

Bogata australska obitelj u potrazi je za dadiljom s punim radnim vremenom koja bi se pridružila njihovom domu u Sydneyu… kako bi se puno radno vrijeme brinula o njihovoj – mački.

 

Da, dok kriza iznajmljivanja u Sydneyu, Australiji, nastavlja rasti i neki pribjegavaju životu u hostelima samo kako bi zadržali krov nad glavom, ova je obitelj odlučila nekome platiti punu plaću da se druži s njihovom mačkom.

Oglas za posao, oglašen na Seek-u, objavio je poziv za ‘dadilju ljubimaca za nevjerojatnu mačku’.

 

Neobičan posao

 

“Nemojte propustiti ovu priliku koja se pruža jednom u životu da brinete o jednom kućnom ljubimcu cijelo vrijeme i usredotočite se samo na brigu i ljubav jedne mačke”, stoji u oglasu.

Ovo je privatna uloga sa sjedištem u području istočnog predgrađa koja radi za zaposlenu obitelj kao dadilja/njegovateljica kućnih ljubimaca. Ova pozicija će zahtijevati nekoga tko je spreman živjeti u njemu puno radno vrijeme i ostati kod kuće kako bi se brinuo o najdražem, prekrasnom mačku.

Dobit ćete vlastitu sobu i sve sadržaje unutar predivne i lijepe kuće. Ova pozicija bi odgovarala samo jednoj osobi koja nema vlastitog kućnog ljubimca s obzirom na to da se radi o poziciji za stanovanje.”

 

Samo morate voljeti mačke

 

Obitelj Double Bay dodala je da bi njihov idealan kandidat bio netko tko je zainteresiran preuzeti ulogu. “Molimo da se prijave samo ozbiljni kandidati”, napisali su.

 

Čini se kao najbolja zamjena za sve građane Sydneya koji se bore pronaći mjesto za život. Sve dok mogu podnijeti druženje s jednom mačkom, naravno. Ali otmjena obitelj Double Bay neće zaposliti bilo koga. Traže osobu koja ima ‘iskustva u brizi za mačke bilo profesionalno ili kao vlasnik kućnog ljubimca.

 

Uspješni podnositelj zahtjeva također će posjedovati ‘strast prema mačkama i duboko razumijevanje njihovih potreba’ te mora biti ‘ljubitelj životinja u srcu’.