TOČNO DA PROTRNEŠ / Zaštitar u noćnoj smjeni naletio na pokojnicu?! ‘Kolega, žene s kojom razgovarate već dvije godine nema, umrla je’

Dispečerica je kolegu obavijestila da je dotična gospođa već dvije godine mrtva.

Lako je moguće da govorimo o podvali, o snimci koja je osmišljena u duhu šale uoči prvotravanjskih smicalica, ali da je video jeziv – je! Pojavio se na TikToku 29. ožujka, a gledatelje je pokušao uvjeriti da je jedan zaštitar u noćnoj smjeni naletio na – pokojnicu!

 

Popričao je on s njom na hodniku nekog stambenog kompleksa u Houstonu, pa pobjegao glavom bez obzira kada mu je kolegica iz nadzorne sobe kazala da na monitorima ispred njega nema nikoga.

 

“Dispečer kolegi s brojem 329. Oprostite, ali s kime vi razgovarate?”, upitala ga je.

Pričam s gospođom Abigail, traži gospodina Griffina”, odgovorio joj je nakon čega ga je kolegica obavijestila da je gospođa Abigail već dvije godine mrtva.

 

Zaštirar je koju sekundu kasnije pobjegao glavom bez obzira, međutim lovci na paranormalne fenomene nažalost u međuvremenu nisu uspjeli doznati tko je čovjek, gdje je zapis točno nastao, je li u pitanju bila šala, možda halucinacija umornog muškarca u noćnoj smjeni ili nešto treće.

 

“I ja radim kao zaštitar. Vidio sam mnogo paranormalnih aktivnosti na kamerama, odnosno tijekom patrola. Mogao bih i o svojim iskustvima”, napisao je u komentarima na YouTubeu neki korisnik koji se predstavio kao kolega glavnog junaka sa snimke.